Släpp in våren med

Svanenmärkt

fönsterputs!

Varför Svanenmärkt?

Vi vill möta våra kunders önskemål och krav på hållbara lösningar och kan nu presentera att Bromma Fönsterputs är Sveriges första och enda Svanenmärkta fönsterputsbolag. Läs pressrelease här.

Fönsterputs

Fönsterputs från skylift, korg eller andra mobila plattformar utför vi med utbildad och skicklig personal. Fler exempel på höghöjdsarbeten vi utför är fasadtvätt, städning/rengöring, rensning av hängrännor åt fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Utomhusreklam

Vårt affärsområde utomhusreklam utvecklas och vi finns nu i Stockholm och hela Mälardalen. Vi utvecklar vårt tjänsteutbud och växer med nya tjänster på flera geografiska platser i Sverige.

Läs mer

Servicetjänster

Många av våra kunder efterfrågar ett varierande urval av tjänster och önskemål av oss. Man skulle kunna kalla det affärsområdet "allservice", och det kan bland annat handla om

Läs mer

Välkommen till oss på Bromma Fönsterputs!

Vi är specialister på fönsterputs på hög höjd och har förbättrat utsikter i Storstockholm och Mellansverige sedan 1952

Vänd Er med förtroende till kunskapsföretaget framför andra. Med vår kompetens och mångåriga erfarenhet känner vi oss trygga att lösa problem och utföra komplexa uppdrag åt alla våra kunder.

 

Din trygghet

För att säkerställa kvaliteten på vårt arbete utför vi alltid en serviceenkät efter varje slutfört uppdrag. Våra kunder får svara på fem enkla frågor som rör våra kvalitetskrav och service. Vi följer sedan alltid upp resultatet med stort intresse och gör ändringar och förbättringar.

2020 har våra kunder i snitt givit oss 4,3 av 5 möjliga i betyg.

Ett kanonbra resultat som vi är mycket stolta över.

Bli en nöjd kund du också - boka din puts nu!

Det är en bra idé att boka fönsterputsen i god tid. Du får putsen den tid du vill ha och har rena och fräscha fönster när solen tittar fram! Vänta inte - boka nu!

Ring 08-730 09 60 eller maila info@brommafonsterputs.se din bokning idag!

 

Kontakta oss

Bromma Fönsterputs AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Telefon: 08-730 09 60
Fax: 08-730 09 70
Mail: info@brommafonsterputs.seWebbplatskarta

Medlem i Svenskt näringsliv

Medllem i Svenskt näringsliv, auktoriserad Serviceentreprenör av Almega, medlem i Branschorganisationen SFRO, kollektivavtal med Fastighets

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra fönsterputsare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@brommafonsterputs.se

Boka din fönsterputs idag

Det är en bra idé att boka fönsterputsen i god tid. Du får putsen den tid du vill ha och har rena och fräscha fönster när solen tittar fram! Vänta inte - boka nu!

Ring 08-730 09 60 eller via mail: info@brommafonsterputs.se